Bäst är att vara medlem i DRF

Däckspecialisternas Riksförbund – DRF är öppen för alla företag inom däck- och fälgfackhandeln samt däckverkstäder (aktiv medlem med rösträtt). Läs kvalifikations- och kompetenskraven. Om du är leverantör eller om du har annan verksamhet kan du vara korresponderande medlem. Som medlem i Däckspecialisternas Riksförbund – DRF har du medlemsförmåner samtidigt som du bidrar till branschens utveckling. Ingen annan kan göra det för dig som DRF utför.

Till medlemsförmånerna hör en speciellt framtagen företagsförsäkring med anpassade villkor till ett mycket konkurrenskraftigt pris och smidig skadereglering. Som medelm har du också tillgång till Lagvägen, en exklusiv tjänst som håller reda på ny och gällande lagstiiftning som berör dig som aktör i däckbranschen. Lagvägen gör det möjligt för dig att leva upp till de lagar och krav som myndigheter, certifieringsorgan och revisorer kan ställa.

DRF har fått Skolverket att besluta om en yrkesutbildning för branschen. Det har aldrig någonsin funnits tidigare. DRF driver frågan om en sommardäckslag gentemot politiker och myndigheter. DRF har tagit tag i frågan om Break Down. DRF har tecknat avtal med Konsumentverket för branschens räkning (däckverkstadens reparationsvillkor) Som aktiv medlem är du auktoriserad däckspecialist. Du skickar din personal på DRF:s Däckskola – till medlemspris.

Du köper material som däcksäckar, dra-åt-kort mm – till medlemspris. Och alla medlemmar får branschtidningen DäckDebatt i brevlådan!